thumbnail

Baanbemiddeling

nu-bustheorie baan bemiddeling

Je hebt de bustheorie theorie in de zak en nu wil je voor je praktijklessen of je wilt een goede baan hierbij. Wat nu? Wij van Nu-bustheorie laten je niet alleen hierbij, en daarom hebben we ook afspraken gemaakt met de beste rijscholen voor een voordelig tarief. Afhankelijk van je woonplaats en adres kunnen wij hier in contact mee gaan en hoef jij verder niets te doen. Indien je via ons aanmeld, krijg je ook een toepasselijke korting en word je begeleidt naar de rijschool toe. Aanmelden via ons levert je al standaard 1 rijles gratis op.

Nu-bustheorie helpt je ook bij een Baan.

En nu heb jij jouw bus rijbewijs gehaald, en wil je graag aan de slag gaan. Wat nu? Hierbij helpt Nu-bustheorie jou ook. Met onze afspraken bij verschillende bedrijven zorgen wij ervoor dat je wordt voorgeleid voor een goede sollicitatie.

Doordat wij onze cursisten met een hoge kwaliteit opleiden, sta jij al met 1 voet binnen in een bedrijf. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven, na de theorie cursus dat jij graag wilt werken en wij gaan aan de slag voor jou. Ook kijken we naar welke baan het beste bij je past en doen helpen we je bij de sollicitatie proces.

[bookly-form category_id=”1″ hide=”categories,date,week_days,time_range”]

WhatsApp chat