thumbnail

Bustheorie in 1 dag

Bus theorie halen, in 1 dag

Welkom op de website van Nu-bustheorie. Je kunt bij ons heel eenvoudig bus theoriecursussen volgen en de theorie leren voor jouw rijbewijs D. We bieden je uitstekende begeleiding zodat je altijd in staat zult zijn om te slagen. De cursus is afgestemd op persoonlijke ervaringen, waardoor ook jouw kansen optimaal zijn. Zelfs als je last hebt van faalangst, dyslexie of moeite met leren.

Met een bus rijbewijs D kun je elk motorrijtuig besturen, dat meer dan 8 personen vervoerd. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus we bespreken graag met je welk rijbewijs het beste bij je past. Dit zal onder meer afhangen van je leeftijd en het soort voertuig dat je wilt gaan besturen. Zo vinden we een passende theoriecursus en kun je jouw bus theorie halen, in 1 dag.

Bekijk RV1 cursus Bekijk V2D cursus Bekijk V3D cursus

Slagingsgarantie

Bij Nu-bustheorie.nl helpen we je graag bij het behalen van jouw bus theorie voor rijbewijs D. Onze rijinstructeurs hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten cursisten en kunnen daarom juist inspringen op individuele behoeften en begeleiding. Zo kun jij ook eenvoudig je bus theorie halen, in 1 dag. Je kunt hiervoor een ochtend cursus volgen en gelijk aanmelden voor een examen diezelfde middag. Binnen een enkele dag behaal je zo je bus theorie en kun je je gaan voorbereiden op het praktijkgedeelte. Volg je bus theorie bij Nu-bustheorie en je kunt rekenen op een succesvolle uitkomst. We hebben namelijk een hoog slagingspercentage, waardoor het behalen van je bus theorie zeker gegarandeerd is. Zelfs als je zenuwachtig bent of moeite hebt om het lesmateriaal in je op te nemen, begeleiden we je dusdanig dat je direct zult slagen.

Onderdelen van bus theoriecursus

De bus theoriecursus omvat drie verschillende onderdelen, waar apart examen in gedaan zal worden. Zo is de cursus onderverdeeld in RV1, V2D en V3D onderdelen, die elk een ander aspect van het rijbewijs D omvatten.

Bij RV1 ligt de nadruk op het examen bus rijbewijs Verkeer en Techniek, waarbij je getoetst wordt op gedragsregels, verkeerswetgeving, functie en werking verkeerstechniek.

V2D staat voor het tweede gedeelte van de cursus, namelijk de administratie. Dit geldt voor cursisten die hun rijbewijs D of D1 willen behalen, zonder code 95. Hierin worden aspecten rondom veiligheid en milieu behandeld en leer je relevante bepalingen van de Arbeidstijdenwet en Arbeidstijdenbesluit vervoer, naast bepalingen in de vervoerswetgeving. Cursisten die wel hun rijbewijs D met code 95 willen behalen, dienen V3D te volgen. Hierbij leer je over praktisch rijden met een groter motorvoertuig. Jouw bus theorie halen in 1 dag is dus zeker mogelijk bij Nu-bustheorie.nl.

Informatie over theorie-examens

Om deel te nemen aan de examens voor bus theorie onderdelen RV1 en V3D, dien je minimaal 17 jaar te zijn. Voor V2D geldt een minimumleeftijd van 20 jaar. De examens duren tussen de 60 tot 120 minuten en bestaan uit meerdere open of meerkeuzevragen. Je brengt altijd een geldig identiteitsbewijs en de bevestiging van de reservering mee, zodat je kunt deelnemen aan de examens. In de theoriecursus behandelen we alle aspecten die in de examens voorkomen, zodat je volledig bent voorbereid. Kom je bus theorie halen in 1 dag bij Nu-bustheorie.nl en leren je alles wat je moet weten om de examens diezelfde dag met succes af te ronden. Meld je aan voor onze 1-daagse theoriecursussen en behaal zonder moeite jouw rijbewijs D.

 

Theoriecursus
Selecteer een cursus
Keuze uit 3 theoriecursussen of complete pakket.
Locatie cursus
Selecteer een locatie
Kies uit verschillende locaties vlakbij het CBR.
Cursusdag
De cursusdag
Volg de 1-daagse cursus met onze unieke cursusmethode.
Examen
Het examen
Cursus en examen op dezelfde dag met de hoogste slagingskans!
Cursus
Locatie
Cursus Datum
Tarief
Examen
Voer uw geboortedatum in het formaat in (dd-mm-yyyy).
Betaling door middel van IDeal (Mollie)
Vorige
VolgendeVolgende

Uw aanmelding is in goede orde ontvangen Nu-bustheorie.nl

WhatsApp chat